logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

KUNTAMARKKINAT

Näin huolehdit juhlavieraiden turvallisesta kotiin pääsystä


Onnistuneen juhlan kruunaa sujuva kotimatka. Tilapäinen taksiasema on yrityksille luotettava ja helppo ratkaisu ilman lisäkustannuksia.


Kun vieraita on sata tai enemmän, tilapäinen taksiasema on ennakkotilauksia joustavampi ja edullisempi tapa varmistaa luotettava kyyti ilman odottelua. Taksiautojen tilaamisesta ja palvelun sujuvuudesta vastaa Taksi Helsingin taksitarkastaja.

”Tilaajalle ei tule järjestelystä kustannuksia, kun taksikyytejä on vähintään 25 tunnissa. Arvioimme asiakkaan kanssa tapahtumakohtaisesti, koska tilapäinen taksiasema kannattaa”, Taksi Helsingin asiakkuuspäällikkö Tania Mutikainen kertoo.

Tilapäinen taksiasema vuosikymmenten kokemuksella

Suomen Kuntaliiton ja Kuntalehden järjestämässä Kuntamarkkinat-tapahtumassa on ollut käytössä tilapäinen taksiasema jo yli 20 vuoden ajan. Kaksipäiväisessä tapahtumassa oli tänä syksynä noin 6 500 kävijää kunnista, hyvinvointialueilta, valtion hallinnosta, järjestöistä ja yrityksistä.

”Taksi Helsinki on valikoitunut hinnoittelun ja luotettavuuden perusteella. Tarvitsimme yhteistyökumppanin, jolla on riittävästi autoja ja arvostamme myös ilmastotavoitteisiin pyrkimistä sähköautojen avulla”, kertoo Kuntamarkkinoiden järjestelyistä vastannut tapahtuma ja -markkinointipäällikkö Liisa Paltta.

Vuosittaisen suurtapahtuman järjestäminen on Paltan tiimille valtava ponnistus. Vieraat saapuvat Helsingin Kalliossa sijaitsevalle Kuntatalolle ympäri Suomea ja monella on kiireinen aikataulu. Siirtymisen tapahtumapaikalle ja pois täytyy hoitua helposti ja luotettavasti.

”Meille on tärkeää, että vieraat saavat kyydin luotettavasti sinne, minne ovat menossa. Väliaikaisella asemalla toiminen on ollut mahdollista vain yhteistyökumppanin takseille ja paikan päällä päivystävä taksitarkastaja on sujuvoittanut taksien toimintaa”, Paltta sanoo.

Kuntatalon sijainnista johtuen katuosuuden poikkeusliikennejärjestelyyn on haettu lupa Helsingin Kaupungilta, mikä on Paltan mukaan sujunut helposti. Taksiasemalle vieraat johdattaa punainen matto, jonka päässä on sateelta suojaava katos – molemmat harkittuja yksityiskohtia, jotka lisäävät tapahtuman elämyksellisyyttä.

”Järjestely toimii todella hyvin. Jos jotain hankaluuksia olisi ollut, olisimme kuulleet niistä varmasti. Tilapäinen taksiasema on palvelu, jonka haluamme tarjota vieraillemme jatkossakin”, Paltta toteaa.

Kuntamarkkinoiden järjestelyistä vastaa tapahtuma ja -markkinointipäällikkö Liisa Paltta.

Taksi Helsinki on valikoitunut hinnoittelun ja luotettavuuden perusteella. Tarvitsimme yhteistyökumppanin, jolla on riittävästi autoja ja arvostamme myös ilmastotavoitteisiin pyrkimistä sähköautojen avulla.


Tapahtumajärjestäjän muistilista – Näin huolehdit turvallisesta kotiin pääsystä

Tilapäinen taksiasema varmistaa vieraiden sujuvan ja turvallisen poistumisen esimerkiksi pikkujouluista, yritystapahtumista ja juhlatilaisuuksista.

  • Tilapäisen taksiaseman voi tilata Taksi Helsingin verkkosivuilta täältä. Mikäli mahdollista, tilaus kannattaa tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.
  • Väliaikainen taksiasema saattaa vaatia esimerkiksi ajoväylän muuttamista yksisuuntaiseksi. Katuosuuden varaaminen tilapäistä taksiasemaa varten kuuluu tapahtumajärjestäjälle.
  • Vieraat maksavat kyytinsä yleensä itse, mutta tapahtumajärjestäjä voi halutessaan maksaa ne kyyditettävän puolesta Taksi Helsingin taksikortilla, jolloin kaikki tehdyt matkat toimitetaan yhdelle laskulle eriteltyinä.
  • Taksiasemaa kevyempi vaihtoehto on virtuaalinen taksiasema, jolloin Taksi Helsingin palvelukeskus välittää takseille tietoa tapahtumasta sovittuna ajankohtana. Liikenteenohjauksesta vastaa tällöin tapahtuman järjestäjä.