logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Pakettikuljetus

Paketit

taksilla

  • 1300 taksia
  • 24/7
  • 1. Nopeasti
  • 2. Turvallisesti
  • 3. Luotettavasti

Pakettikuljetuspalvelu yrityksille

Taksi Helsinki tarjoaa myös asiakaslähtöiset ja nopeat pakettikuljetusratkaisut yrityksille ja esimerkiksi verkkokaupoille. Tarjoamme mahdollisuuden toimittaa ostokset ja paketit asiakkaalle vain muutamassa minuutissa kiinteällä hinnalla.

Pakettikuljetusratkaisu sopii erinomaisesti myös yrityksen omiin logistiikkatarpeisiin, esimerkiksi apteekkien lääkekuljetuksiin.

Taksi Helsingin pakettikuljetuspalvelussa kuljettaja käy hakemassa paketin sovitusta paikasta ja vie sen suorinta tietä vastaanottajalle.

Nopea toimitus

Taksi Helsingillä on noin 1300 taksia ja 2600 kuljettajaa pääkaupunkiseudulla. Tämä tarkoittaa sitä, että taksimme on noutamassa pakettia noin 3–4 minuutissa. Parhaassa tapauksessa lähetys voi siis olla asiakkaalla jo vartin sisällä.

Paketit kuljetetaan entuudestaan tutuilla Taksi Helsingin arvoilla:

  • nopeasti,
  • turvallisesti sekä
  • luotettavasti.

Kuljettajamme ovat kokeneita, Taksi Helsingin kuljettajakoulutuksen läpikäyneitä ammattilaisia.

Tilauskanava selaimessa

Pakettitilaukset tehdään internetselaimella Internet Booker -palvelun avulla vaivattomasti ja joustavasti, ilman puhelinjonotusta ja ilmaiseksi.

Internet Bookerissa kuljetuksen voi tilata tarpeen mukaan noudettavaksi joko heti tai ennalta sovittuna aikana. Palvelu on yrityksen tai asiakkaan käytettävissä kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Taksimme kuljettavat paketteja, jotka painavat alle 25 kiloa, ovat kooltaan kuljettajan käsiteltävissä sekä henkilöautolla kuljetettavissa.


Heräsikö palvelusta lisäkysymyksiä? Kiinnostaako teitä yhdistää voimat ja tarjota pääkaupunkiseudun asiakkaillenne nopeita ja tehokkaita toimituksia?

Ota yhteyttä: