logo
Boka taxi Taxi telefonnummer Taxi priser Flygplats taxi Förhandsbeställningar Färdtjänst FPA-taxi FPA-taxi Nyland FPA-taxi Egentliga Tavastland FPA-taxi Egentliga Finland FPA-taxi Birkaland FPA-taxi Satakunta FPA-taxi Mellersta Finland FPA-taxi Norra Savolax FPA-taxi Lappland Integritetspolicy – FPA taxitransporter Taxi Helsinki App Företag Vilka är vi? Kontaktinformation Respons Integritetspolicy
sv Suomi English
Svenska Suomi English

Vilka är vi?

  • 1300 bilar
  • 24/7
  • 1. Kvalitet
  • 2. Säkerhet
  • 3. Tillgänglighet

eller ring till

0100 0700

(2,90 € + 0,55 €/min + lna/msa)

Taksi Helsinki Oy grundades 1989 (under namnet Helsingin Taksi-Data Oy) för att utveckla ett snabbt och flexibelt datasystem. Det nya datasystemet ersatte den tidigare talbaserade ulaförmedlingen. Företaget ägs fortfarande av 800 taxiföretagare i Helsingfors samt Helsingin Taksiautoilijat ry.

I DAG ÄR TAKSI HELISNKI FINLANDS STÖRSTA BESTÄLLNINGSFÖRMEDLINGSBOLAG FÖR TAXIBILAR

Vår viktigaste uppgift är att säkerställa att våra kunder får taxitjänster som är kvalitativa, säkra och tillgängliga. Snabbhet och enkelhet betyder för kunderna att de kan beställa taxi på det sätt som passar dem bäst och att alla persontransporter är pålitliga och högklassiga. Genom aktiv kvalitetskontroll och utvecklingsarbete säkerställer vi en hög servicenivå även i fortsättningen.

RIKSOMFATTANDE

Utöver huvudstadsregionen har vi allt mer verksamhet på riksomfattande nivå. Vi tillhandahåller SOTE-resor som erbjuds av den offentliga sektorn i Soite, Ekhva och Egentliga Tavastland, samt FPA-turer i landskapen Nyland, Egentliga Tavastland, Egentliga Finland, Birkaland , Satakunta, Mellersta Finland, Norra Savolax och Lappland.

KVALITET

Taksi Helsinki har i verksamheten förbundit sig till hög kvalitet, tillgänglighet och säkerhet. Vi följer aktivt kundnöjdheten och utvecklar våra tjänster så att de motsvarar kundernas behov och förväntningar.

Alla taxitrafikföretagar i Taksi Helsinki har ett taxitrafiktillstånd och varje taxichaufför har ett körtillstånd för taxiförare.