Boka Taxi 0100 0700
logo
Boka taxi Taxi telefonnummer Taxi priser Flygplats taxi Förhandsbeställningar Taxi Helsinki App Tjänster Närbutikstjänster Företag Vilka är vi? Kontaktinformation Respons Integritetspolicy
sv Suomi English
Svenska Suomi English

Vilka är vi?

  • 1300 bilar
  • 24/7
  • 1. Kvalitet
  • 2. Säkerhet
  • 3. Tillgänglighet

eller ring till

0100 0700

(2,90 € + 0,55 €/min + lna/msa)

Taksi Helsinki Oy grundades 1989 (under namnet Helsingin Taksi-Data Oy) för att utveckla ett snabbt och flexibelt datasystem. Det nya datasystemet ersatte den tidigare talbaserade ulaförmedlingen. Företaget ägs fortfarande av 1249 taxiföretagare i Helsingfors samt Helsingin Taksiautoilijat ry.

Vår VD är Jari Kantonen.

I DAG ÄR TAKSI HELISNKI FINLANDS STÖRSTA BESTÄLLNINGSFÖRMEDLINGSBOLAG FÖR TAXIBILAR

Vår viktigaste uppgift är att säkerställa att våra kunder får taxitjänster som är kvalitativa, säkra och tillgängliga. Snabbhet och enkelhet betyder för kunderna att de kan beställa taxi på det sätt som passar dem bäst och att alla persontransporter är pålitliga och högklassiga. Genom aktiv kvalitetskontroll och utvecklingsarbete säkerställer vi en hög servicenivå även i fortsättningen.

RIKSOMFATTANDE

Utöver huvudstadsregionen har vi allt mer verksamhet på riksomfattande nivå och vi tillhandahåller taxitjänster i bland annat Egentliga TavastlandLahtisTammerforsÖstra Birkaland och BirkalandSödra och Norra SavolaxKajanalandEgentliga FinlandSatakuntaSeinäjokiÖstra Nyland samt Kittiläområdet. Dessutom förmedlar vi social- och hälsovårdstransporter som erbjuds av den offentliga sektorn inom Soite och Eksote samt FPA-resor i Egentliga Tavastland.

kvalitet

Taksi Helsinki har i verksamheten förbundit sig till hög kvalitet, tillgänglighet och säkerhet. Vi följer aktivt kundnöjdheten och utvecklar våra tjänster så att de motsvarar kundernas behov och förväntningar.