Vilka är vi

Finlands största beställningsförmedlingsbolag

 

 

Taksi Helsinki Oy är Finlands största beställningsförmedlingsbolag för taxibilar. Vi erbjuder taxitjänster inom hela huvudstadsregionen varje dag, dygnet runt.

Vår viktigaste uppgift är att garantera våra kunder högklassiga, säkra och tillgängliga taxitjänster. Snabba och enkla tjänster innebär att du kan välja det bästa beställningssättet för dig och att känna dig trygg med att pålitlighet och kvalitetssäkerhet i varje persontransport är a och o för oss. Med en aktiv kvalitetskontroll och utvecklingsarbete garanterar vi en hög servicenivå även i framtiden.

I vårt förmedlingsbolag ingår 1300 taxibilar. I företaget arbetar sammanlagt 60 personer, den största delen i servicecentralen. Dessutom har vi personal i betaltrafik, IT-avdelning, HR-uppgifter, marknadsföring, bilunderhåll samt taxi-inspektion.

Företaget grundades 1989 och ägs av 1249 taxichaufförer i Helsingfors samt Helsingin Taksiautoilijat ry. Företagets lokaler ligger i Helsingfors Östra Böle.

VD är Jari Kantonen.

Behovet av taxi finns oavsett tid eller plats. Vi står till er tjänst 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, under årets alla dagar. Oavsett om du behöver resa nu eller senare, bara en liten bit eller långt bort.

 

Call Now Button