Taksi Helsinki -sovellus

Tervetuloa tutustumaan Taksi Helsinki -sovellukseen!

Rekisteröidy

Taksi Helsinki -sovellus sisältää ison joukon hyödyllisiä ominaisuuksia, ja parhaiten pääset niitä käyttämään, kun rekisteröidyt käyttäjäksi.

Taksisovellukseen voit rekisteröidä kaksi erillistä maksukorttia (esim. henkilökohtainen/ yritys), sekä lisäksi Taksi Helsinki -maksukortin, jolloin veloitus tapahtuu automaattisesti ilman, että tarvitset edes lompakkoa taksissa. Saat tällöin kuitin matkasta kätevästi sähköpostiisi. Halutessasi voit edelleen maksaa matkan myös taksissa haluamallasi maksuvälineellä.

ReceiptHero

Jos olet eTasku tai Procountor-palvelun käyttäjä ja haluat kuitit taksimatkoistasi suoraan käyttämääsi palveluun, klikkaa maksuasetuksissa rekisteröimääsi maksukorttia ja valitse valikosta "Lisää ReceiptHero-palveluun". Tällöin et saa sähköpostitse kuittia taksimatkasta, vaan ne ilmestyvät automaattisesti käyttämääsi palveluun. Voit myös lisätä ReceiptHeron maksukortille myöhemmin sovelluksen maksuasetuksista.

Procountor-käyttäjät:

  • Rekisteröi itsellesi tunnus ReceiptHeroon. Käytä tässä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet rekisteröinyt myös Taksi Helsinki -sovellukseen

https://www.receipthero.io/register

  • Lisää maksukortti ReceiptHeroon
  • Avaa Procountor Kuitit -sovellus, avaa valikosta ReceiptHero ja aktivoi yhteys ReceiptHeroon.

 Tämän jälkeen kuitit tulevat automaattisesti Procountoriin.

eTasku-käyttäjät:

  • Avaa eTaskun mobiilisovellus. Valitse sovelluksen sivuvalikosta ReceiptHero ja rekisteröidy. Käytä tässä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet rekisteröinyt myös Taksi Helsinki -sovellukseen.

https://www.receipthero.io/register

  • Lisää maksukortti ReceiptHeroon, kun maksukortti on syötetty salli eTaskulle pääsy kortin tapahtumiin.
  • Lisää Taksi Helsinki -sovellukseen maksukortti ja liitä se samalla ReceiptHero-palveluun.

 Valmista. Nyt Taksi Helsingin kuitit tulevat automaattisesti eTaskuun.

Tilaaminen

Voit tehdä sovelluksella joko hetitilauksen tai ennakkotilauksen. Ennakkotilaus tuli tehdä viimeistään puoli tuntia ennen lähtöaikaa.

Taksisovellus paikantaa sinut automaattisesti. Voit aina tarkentaa sijaintiasi kartalta, kirjoittaa itse osoitteesi, valita sen tilaushistoriasta tai omista, etukäteen tallentamistasi suosikeistasi.

Jos ilmoitat päämääräosoitteen, saat arvion taksimatkan pituudesta, hinnasta ja kestosta. Voit myös halutessasi tehdä matkan kiinteällä hinnalla.

Tilausvalinnat-valikosta  voit tilauksen yhteydessä valita kyydin maksutavan sekä haluamasi autotyypin, esimerkiksi tavallisen henkilöauton, farmariauton tai tilataksin.

Autotyypin lisäksi voit Lisäpalvelu-osiosta valita Premium-taksin, englantia puhuvan kuljettajan, lemmikkejä kuljettavan taksin, Seniori-palvelun tai pakettikuljetuksen.

Taksin saapumista voit seurata kartalla. Taksisovellus kertoo sinulle taksin numeron, auton merkin ja arvion saapumisajasta.

Matkan päätyttyä toivomme saavamme palautetta. Tähtien määrällä voit kertoa, kuinka hyvin sinua palveltiin ja voit myös halutessasi antaa sanallista palautetta. 

Tilaaminen Taksi Helsinki -sovelluksella on ilmaista.

Call Now Button