Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Seniorit

Asiointi

palvelu

 • 1300 taksia
 • 24/7
 • 1. Laatu
 • 2. Turvallisuus
 • 3. Saatavuus

tai soita numeroon

0100 0700

(2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm)

Turvallista kyytiä ja ystävällistä palvelua asiointiin

Taksi Helsinki Seniori on asiointi- ja hoivapalvelu, joka kuljettaa edullisesti ja auttaa kiireettä. Saat kyydin kauppaan, apteekkiin, lääkäriin tai muuhun asiointiin.

Kuljettaja noutaa asiakkaan kotoa, avustaa lähdössä päällysvaatteiden kanssa, tarkastaa kysymällä henkilökohtaisten esineiden, esimerkiksi avainten sekä lompakon mukanaolon, ja saattaa asioinnin päätyttyä luonnollisesti takaisin asunnolle. Rollaattori tai pyörätuoli mahtuvat mukaan.

Kuljettaja avustaa sinua koko matkan ajan, esimerkiksi ostosten keräämisessä ja kassien kantamisessa, ja huolehtii, että pääset liikkumaan turvallisesti.

Palvelun hinta

 • hinta on 51,70 euroa tunnilta (sis. alv 24%) koko kyyti- ja palvelutapahtuman ajalta
 • samalla hinnalla 1 – 4 matkustajaa
 • ei erillistä lähtö- tai ennakkotilausmaksua
 • minimilaskutus on puoli tuntia
 • asiakas maksaa mahdolliset pysäköintimaksut
 • palvelun maksut ovat kotitalousvähennyskelpoisia seniorille tai palvelun maksavalle lähiomaiselle (esimerkiksi lapsi tai lapsenlapsi), koska palvelu on pääasiassa asiointi- ja hoivapalvelua, eikä kuljetusta.

Taksi Helsinki alentaa hankintahintaa veroetua vastaavaksi, mikäli asiakas vastoin Taksi  Helsingin käsitystä saa verottajalta kielteisen päätöksen nimenomaan Taksi Helsinki Seniori -asiointi- ja hoivapalvelun kuluista. Hakemuksen liitteenä tulee olla verottajan kielteinen päätös sekä maksukuitit.

Näin tilaat palvelun

Tilaa taksi soittamalla numerosta 0100 0700. Mainitsethan tilatessasi haluavasi Seniori-taksin. Voit tehdä myös tilauksen ennakkoon ja saat halutessasi meiltä muistutuspuhelun ennen taksin tuloa.

Seniori-palvelun voit tilata myös Taksi Helsinki -sovelluksella.

Valitse lisäpalveluista Seniori. Lisää tilatessasi tilauksen lisätietokenttään matkaavan asiakkaan nimi, puhelinnumero, rappukirjain ja ovinumero. Lisäksi tulee laittaa määränpääosoite ja hoivan/asioinnin tarkempi kuvaus.

Jos teet ennakkotilauksen, ilmoita, haluaako asiakas muistutussoiton ennen noutoajankohtaa.  Voit myös tallentaa tilauksen suosikkiosoitteeksi, jolloin lisätiedot tallentuvat tilaukseen mukaan.

Palvelu on saatavissa kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.


Apteekkiin, lääkäriin, kauppaan – hoida vaikka useampi asia samalla reissulla.