logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsinki -maksukortti

Taksikortti

 • 1300 taksia
 • 24/7
 • 1. Jatkuvakäyttöiset maksukortit
 • 2. Kertakäyttöiset maksukortit

MIKÄ ON TAKSI HELSINKI -MAKSUKORTTI?

Taksi Helsinki-maksukortti on tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille.

Kortit ovat magneettiraitaisia maksukortteja, joilla voidaan maksaa vain taksilla ajettuja matkoja.

Taksi Helsinki-maksukorttia on saatavana jatkuvakäyttöisenä maksukorttina, joka on tarkoitettu säännöllisille käyttäjille, sekä kertakäyttökorttina, joka on tarkoitettu satunnaisille käyttäjille (esimerkiksi yhtiön vieraille tai erityisiin tilaisuuksiin).

Sopimukset on tehtävä samoin kuin muidenkin luottokorttiyhtiöiden kanssa.

KORTIN EDUT

Korttia voi käyttää ainoastaan taksimatkoja varten, kaikki maksutiedot tulevat taksamittarilta. Matkoista lähetetään yksityiskohtainen raportti, joten seuranta ja kirjanpito on helppoa. Ainoat kustannukset ovat valmistuskulut.

Jatkuvakäyttöisen Taksi Helsinki -maksukortin voi myös rekisteröidä Taksi Helsinki -sovellukseen, jolloin fyysistä korttia ei tarvitse välttämättä lainkaan.

KÄYTTÖLAAJUUS

Taksi Helsinki-maksukortti käy maksuvälineenä pääkaupunkiseudun (Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Siuntio, Tuusula, ym.) takseissa sekä myös seuraavien paikkakuntien autoissa: Hämeenlinna, Imatra, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Oulu, Porvoo, Rovaniemi, Tampere, Turku, Vaasa ja Varkaus.

Yllämainittujen paikkakuntien mahdollisesti myöntämiä kortteja otetaan vastaan helsinkiläisissä autoissa. Matkan alussa on hyvä aina tarkastaa, että kortti käy kyseisessä taksissa maksuvälineenä.

LASKUTUS JA RAPORTOINTI

Veloitus tapahtuu valinnan mukaan joko E- tai paperilaskulla. Asiakkaillemme lähetetään säännöllisesti kuukausiraportti ajetuista kyydeistä, mikäli asiakas sen haluaa.

KUSTANNUKSET

Päinvastoin kuin useimmissa luottokorttijärjestelmissä, joissa joko asiakkaalta tai maksun vastaanottajalta peritään maksu, ei Taksi Helsinki-maksukortin käytöstä tule maksua asiakkaalle eikä autoilijalle. Asiakas maksaa ainoastaan nimellisen korttien valmistuskustannuksen ja kyytimaksun. Kattava laskuerittely tulee laskun yhteydessä kahden viikon välein.

KorttityyppiHinta
Jatkuvakäyttöinen maksukortti1,70 €/kpl
Kertakortit0,40 €/kpl
Vuosimaksu0 €
Raportointi0 €

OTA YHTEYTTÄ ja kysy lisää!

Tania Mutikainen, asiakkuuspäällikkö, p. 040 353 4393, tania.mutikainen@taksihelsinki.fi

Markus Huttunen, asiakkuuspäällikkö, p. 040 513 1695, markus.huttunen@taksihelsinki.fi

Hilla Hällström, myyntikoordinaattori, p. 040 839 8313, hilla.hallstrom@taksihelsinki.fi


Taksi Helsinki -korttisopimus

Taksi Helsinki -korttisopimuksen voit tehdä alla olevasta linkistä. Allekirjoitus vaatii sähköisen tunnistautumisen.

TAKSI HELSINKI -KORTTISOPIMUSEHDOT


Korttien lisätilaukset:

s-posti: kortti.tilaus(at)taksihelsinki.fi

 • tilaukset
 • lisätilaukset
 • muutokset
 • katoamisilmoitukset.

Taksi Helsinki -kortin lisätilauslomake

 • Kortteja voidaan tarvittaessa tilata omille kustannuspaikoilleen. Esim: osasto 987 tai myynti. Mikäli kortteja tilataan eri kustannuspaikoille, määritellään korttien määrä kustannuspaikoittain erilliselle lomakkeelle. Muussa tapauksessa merkitään vain yrityskohtaisten korttien määrä ja mahdolliset nimet tai muu teksti. (max: 2 riviä á 28 merkkiä)

 • Tilaamme

 • (Asiakasnumero on korttiin painettujen numeroiden ylimmällä rivillä oleva numerosarja esim: 0002 234)