logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsingin brändiuudistus tuo katukuvaan taksit uudella ilmeellä

Taksi Helsingin brändiuudistus tuo katukuvaan taksit uudella ilmeellä

Tutkimuksen mukaan taksiala herättää taksiasiakkaissa epävarmuutta. Taksi Helsinki haluaa tarjota asiakkailleen matkan kohti parempaa taksikulttuuria ja olla asiakkaiden luottamuksen arvoinen. Tätä tukee Taksi Helsingin taksien uusi ilme sekä entisestään laajentunut sähköautojen osuus autokannasta.

Taksiuudistus 2018 muutti taksimarkkinoita pysyvästi. Ala on edelleen voimakkaassa murroksessa, mikä herättää taksiasiakkaissa epävarmuutta.

Taksi Helsingin vuoden 2022 lopulla teettämän kyselytutkimuksen mukaan vain noin neljännes vastaajista pitää takseja turvallisina tai luotettavina. Valtaosa vastaajista on sitä mieltä, että jokaisen taksinkuljettajan tulisi käydä erillinen taksikoulutus.

Taksi Helsinki tarttui tähän haasteeseen ja otti brändistrategiassaan uuden suunnan, jonka tavoitteena on palauttaa taksipalveluiden maine. Taksi Helsingin mielestä ihmisillä on oikeus luottaa siihen, että taksin kyydissä on turvallista ja miellyttävää. Myös matkan hinnoittelun on oltava asiakkaalle läpinäkyvää.

Uusi arvolupauksemme on ”Luottamuksesi arvoinen”. Haluamme aidosti palvella asiakkaita, olla luotettava ja turvallinen. Taksi Helsinki ponnistaa sen pitkästä historiasta, ammattiylpeydestä sekä inhimillisyydestä, mikä antaa meille vahvan pohjan lunastaa uusi arvolupauksemme”, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen.

Taksi Helsingin taksien uusi ilme

Taksi Helsingin uusi brändistrategia näkyy niin ilmeessä, palvelulupauksessa kuin jokapäiväisessä toiminnassakin. Näkyvin osa brändiuudistusta ovat taksit, jotka saavat uudet, jo kaukaa erottuvat teippaukset. Tutut Taksi Helsingin värit ovat edelleen tallella.

Taksi Helsinki on myös vahvistanut sähköautokantaansa, jo 25 prosenttia autoista on nollapäästöisiä autoja, ja määrä kasvaa jatkuvasti. Asiakas tunnistaa nollapäästöisen Taksi Helsingin auton taksin kyljen logossa olevasta vihreästä lehdestä. Asiakkaalla on kolme tapaa valita Taksi Helsingin sähköauto. Puhelintilauksen yhteydessä hän voi pyytää tilaukseensa sähköauton, Taksi Helsinki -sovelluksella tilatessa valita autotyypeistä ”Sähköauto” sekä tietenkin valita taksiasemalta auton, jonka logossa on vihreä lehti.

Mediakutsu

Median edustajilla on mahdollisuus tutustua Taksi Helsingin uuteen brändi-ilmeeseen sekä sähköautoteippauksiin torstaina 8.6. klo 10 alkavassa median aamiaistilaisuudessa, joka pidetään Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON tiloissa Helsingin Olympiastadionilla. Mediatilaisuudessa keskustellaan myös siitä, miten yhteiskunta ja toisaalta yksittäinen taksitoimija voivat palauttaa luottamuksen taksialaan. Mukana keskustelemassa on kansanedustajat Timo Heinonen (kok.) ja Suna Kymäläinen (sd.) sekä Invalidiliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Laura Andersson. Tervetuloa!

Lisätietoja:

Juha Pentikäinen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy, juha.pentikainen(at)taksihelsinki.fi, puh. +358 40 865 0988

Taksi Helsinki yrityksenä:

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi välitämme julkisen sektorin tarjoamia SOTE-kyytejä Soiten, Ekhvan, Kanta-Hämeen ja Itä-Uudenmaan alueella sekä Kela-kyytejä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Lapin maakunnissa. 

Taksi Helsinki haluaa aidosti palvella, olla turvallinen ja luottamuksesi arvoinen, tarvitsetpa kyydin heti tai myöhemmin, lähelle tai kauas.