logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsinki kehittää voimakkaasti valtakunnallista taksivälitystä Valopilkku-sovelluksen kautta

29.9.2021

Taksi Helsinki kehittää voimakkaasti valtakunnallista taksivälitystä Valopilkku-sovelluksen kautta

Taksi Helsinki on yhtiöittänyt valtakunnallisen liiketoiminnan uudeksi kasvualueeksi ja aloittaa Valopilkku-taksintilaussovelluksen voimakkaan kehittämisen. Tavoitteena on taksivälitysbisneksen markkinajohtajuus, jota tuetaan tulevina vuosina erittäin vahvasti markkinoinnilla ja mainonnalla. Kumppanina toimii Sanoma Media Finland.

Valopilkku-sovellus on nykyisellään Suomen suurin taksien välitysteknologia vajaalla 400 000 käyttäjällä ja se toimii yli 175 paikkakunnalla. Yksi sovellus mahdollistaa taksin tilaamisen lähes missä päin Suomea tahansa, ja lähitulevaisuudessa lanseerattava uusi versio tulee sujuvoittamaan matkustamista entisestään.

Strategisen yhteistyön taustalla on taksiuudistuksen myötä muuttuneet palvelukäytänteet, joita käyttäjät eivät ole kokeneet enää yhtä luotettaviksi. Taksi Helsinki ja Sanoma Media Finland haluavat yhdessä palauttaa taksilla matkustamisen helppouden sovellusteknologian myötä.

– Yhdistämme molemmat omat osaamisalueemme. Meillä on pitkän linjan ymmärrys taksimarkkinoista sekä -autoilijoiden tarpeista ja Sanoma Media Finlandilla taas siitä, miten markkinoimme luotettavaa Valopilkku-palvelua. Saamme markkinointiin ja mainontaan aivan uudenlaista potkua. Kun yhtälöön tuodaan vielä täysin uusi teknologia, rakennetaan kestävää tapaa liikkua taksilla turvallisesti ja mukavasti, Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen kertoo.

Valopilkku-sovelluksen suosio kasvaa kovaa vauhtia, minkä Kantonen uskoo kumppanuuden myötä kiihtyvän entisestään palvelukehityksen ja markkinoinnin edesauttamana.

– Valopilkku on jo nykyisellään toimiva sovellus, jolemme kehittäneet sitä yli kolmen vuoden ajan. Haluamme aina tarjota parasta palvelua asiakkaillemme ja olla myös houkuttelevin kumppani taksiautoilijoille, jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen matkustuskokemuksen.

Lisätietoja:

Taksi Helsinki Oy, Jari Kantonen, toimitusjohtaja, jari.kantonen@taksihelsinki.fi, puh. +358 40 543 1438

Taksi Helsinki Oy

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina koko pääkaupunkiseudulla sekä lisäksi Kanta-Hämeessä, Lahdessa, Tampereella, Etelä- ja Pohjois-Savossa, Kainuussa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Seinäjoella, Itä-Uudellamaalla sekä Kittilän alueella. Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa. Välitysyhtiöömme kuuluu pääkaupunkiseudulla 1300 taksia, valtakunnallisesti yhteensä yli 2000 taksia. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat yli 1000 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.