logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsinki palvelee lakon aikana normaalisti

13.12.2023

Taksi Helsinki on tehnyt tarvittavat järjestelyt varmistaakseen, että taksipalvelut toimivat torstaina 14.12. lakon aikana normaalisti.

Taksi Helsinki haluaa varmistaa, että kaikki asiakkaat voivat liikkua sujuvasti ja turvallisesti myös lakon aikana. Palvelukeskuksen vastauskapasiteetin määrää on lisätty tälle ja huomiselle päivälle, jotta varmistetaan, että kaikkiin asiakaspalvelupyyntöihin pystytään vastaamaan tehokkaasti ja nopeasti. Myös kaikki Taksi Helsingin taksit ovat ajossa huomenna.

Asiakkaidemme liikkumisen sujuvuus on meille ensisijaisen tärkeää. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Taksi Helsinki palvelee heitä myös lakon aikana. Suosittelemme kuitenkin, että taksitilauksia ei jätetä viime tinkaan, vaan varataan varmuuden vuoksi aikaa mahdollisiin viivästyksiin”, sanoo Taksi Helsingin hallituksen puheenjohtaja Tomi Wiiala.

Taksin voi tilata normaalisti Taksi Helsingin palvelukeskuksesta soittamalla numeroon 0100 0700 tai Taksi Helsinki -sovelluksen kautta. Sovelluksen kautta tilaamalla voi ohittaa mahdolliset puheluruuhkat. Suosittelemme tekemään aikaan sidottuja välttämättömiä menoja varten taksin ennakkotilauksen.

Taksi Helsinki on valmiina palvelemaan asiakkaitaan normaalisti ja varmistamaan, että he pääsevät perille määränpäähänsä luotettavasti ja ajallaan.

Lisätietoja:

Tomi Wiiala, hallituksen puheenjohtaja, Taksi Helsinki Oy, tomi.wiiala(at)taksihelsinki.fi, +358 40 667 1026.

Taksi Helsinki yrityksenä

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi välitämme julkisen sektorin tarjoamia SOTE-kyytejä Soiten, Ekhvan, Kanta-Hämeen ja Itä-Uudenmaan alueella sekä Kela-kyytejä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Lapin maakunnissa. 

Taksi Helsinki haluaa aidosti palvella, olla turvallinen ja luottamuksesi arvoinen, tarvitsetpa kyydin heti tai myöhemmin, lähelle tai kauas.