logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Veloitusongelma Taksi Helsinki -sovelluksen taksimaksuissa

Valitettavasti osaa asiakkaidemme Taksi Helsinki -sovellusmaksuista ei ole veloitettu heti matkan jälkeen, kuten normaalisti kuuluu tapahtua. Tämän takia asiakkaat eivät myöskään ole saaneet kuittia matkasta sähköpostiinsa, koska kuitti lähetetään vasta, kun veloitus on tapahtunut.

Tämä johtuu siitä, että taksissa oleva taksamittari ei lähetä dataa eteenpäin. Ongelma on taksamittaritoimittajalla selvityksessä ja odotamme siihen pikaista korjausta.

Ongelma aiheuttaa myös sen, että kun data saadaan taksamittarilta lopulta liikkumaan, veloitetaan asiakkaiden kyytiveloitukset vasta tuolloin, eli jopa useidenkin päivien kuluttua matkan teosta.

Olemme erittäin pahoillamme asiasta ja arvostamme asiakkaidemme kärsivällisyyttä.