logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Koulutuskoordinaattori

Tule mukaan uudistamaan Taksi Helsinkiä ja rakentamaan kanssamme taksialan tulevaisuutta!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Taksi Helsingille mukaansatempaavaa ja aikaansaavaa koulutuskoordinaattoria varmistamaan taksinkuljettajiemme ammattitaito ja sitä kautta laadukas asiakaspalvelu. Tehtävässä pääset laajasti vaikuttamaan taksinkuljettajakoulutusrakenteen uudistamiseen, kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin tilausvälitysyhtiö, jolla on yli sadan vuoden historian omaava organisaatio. Välityksessämme on pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa yli 3000 ajoneuvoa sekä näitä kuljettamassa noin 4500 kuljettajaa. Yritys tarjoaa taksipalveluita joka päivä ja kaikkina vuorokaudenaikoina koko pääkaupunkiseudulla. Välitykseemme kuuluvat myös julkisen sektorin tarjoamat valtakunnalliset Sote- ja Kela-kyydit usean maakunnan alueella. Olipa kyydin tarve lähelle tai kauas, Taksi Helsinki haluaa aidosti palvella, olla turvallinen ja luottamuksen arvoinen.

Taksi Helsinki tarjoaa tällä hetkellä kattavan taksinkuljettajan peruskoulutuskokonaisuuden verkossa sekä siihen liittyvät valvotut kuljettajakokeet. Lisäksi tarjolla on Taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutusta sekä pääkaupunkiseudulla että yhteistyökumppanin kanssa myös maakunnissa.

Tässä roolissa tehtävänäsi on ottaa kokonaisvastuu Taksi Helsingin tarjoamasta taksinkuljettajakoulutuksesta. Tämä pitää sisällään mm.

 • taksinkuljettajan koulutusten suunnittelua, kehittämistä sekä käytännön järjestelyjä
 • taksinkuljettajien verkkokoulutusmateriaalien suunnittelua ja toteuttamista
 • taksinkuljettajan kokeiden valvontaa, tarkastusta sekä raportointia
 • koulutukseen liittyvää sidosryhmäyhteistyötä.

Näiden vahvuuksien avulla menestyt roolissa: 

 • kyky tunnistaa kehityskohteita ja sujuvoittaa prosesseja
 • aiempi kokemus aikuiskoulutusympäristöstä, koulutusten vetovastuusta sekä käytännön toteutuksesta
 • erinomaiset esiintymis-, kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot
 • ymmärrys digitaalisista työkaluista, verkkoympäristössä tapahtuvasta koulutusalustasta sekä videotyökaluista (esim. DreamBroker) sekä kokemusta verkkokauppaympäristöstä
 • sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi katsomme kasvatusalan koulutuksen tai pedagogisen pätevyyden.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pasilassa, Pasilan aseman välittömässä läheisyydessä. Pääset mukaan porukkaan, joka tekee töitä tosissaan, mutta ei otsa rypyssä.

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ja uudistamassa taksialaa kanssamme
 • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä organisaatiossa
 • kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuoliset henkilöstöedut, esimerkiksi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun

 • mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja vaikuttaa työtehtäviisi.

Hae tehtävää!

Jos sinusta tuntuu, että tämä tehtävä on kuin luotu sinulle, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si osoitteeseen rekry@taksihelsinki.fi viimeistään 15.10.2023. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jos olet kiinnostunut tehtävästä, jätä hakemuksesi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa autoilijapalveluiden liiketoimintapäällikkö Juha Sirviö

 • puhelimitse 040 353 3385 perjantaina 22.9. kello 12–15 ja tiistaina 10.10. kello 9–12 tai
 • sähköpostitse juha.sirvio@taksihelsinki.fi