logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Palvelulupaus

Taksi Helsinki on tyyni, kokenut ja osaava. Se haluaa aidosti palvella. Olla turvallinen ja luotettava. Taksi Helsingin merkitys ponnistaa sen pitkästä historiasta, ammattiylpeydestä ja inhimillisyydestä.

Taksi Helsingin mielestä ihmisillä on oikeus luottaa siihen, että taksin kyydissä on turvallista ja miellyttävää. Ja että taksi vie aina perille. Täsmällisesti ja joustavasti.

Taksi Helsinki tietää, että suosiota ei saa ilmaiseksi. Se pitää ansaita joka päivä. Jokaisessa kohtaamisessa, vasteajassa ja reittisuunnitelmassa. Siksi Taksi Helsinki kutsuukin kyytiinsä ihmisiä, jotka haluavat olla varmoja siitä, mitä saavat.